Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

Velkommen

"Hej jeg hedder Anja. Jeg har i snart 11 år drømt om at blive helikopterpilot og det er endelig blevet tid at komme i gang. Faktisk er jeg nået så vidt, at jeg har fået mit PPL fra New Zealand og min drøm har nu ført mig til Florida, USA. Her skal jeg have det Amerikanske certifikat og alt hvad det medfører. Jeg har fået et to års visum og planen er at jeg bliver og arbejder efter endt uddannelse. Bliv her og tag med mig på min rejse..jeg skal gøre hvad jeg kan for at det ikke bliver kedeligt :)"

Sådan lød det for 2 år siden da jeg tog afsted til Florida. Nu er den tid gået og jeg er på vej hjem - klar til nye udfordringer. Forhåbentligt bliver det ikke mindre spændende end det har været, så jeg håber du er "med" endnu.

Hvis du har lyst til at følge mig på mine eventyr, kan du klikke ind og læse i dagbogen eller se billeder i galleriet. Du er også mere end velkommen til at skrive et par ord i min gæstebog. Jeg svarer meget gerne på spørgsmål om helikopteruddannelsen eller om New Zealand/USA. Jeg har lavet en side med relevante links til forskellige hjemmesider, og mine sponsorer har et direkte reklamelink til deres hjemmesider. Under Fakta kan du læse hvad jeg har gjort og kan anbefale andre at gøre.

At opbygge en hjemmeside er en lang proces, så der går lidt tid før det hele er skrevet ind. Kom gerne med ideer og kommentarer.

Håber vi "ses" på de næste sider. Anja


Hvordan p... styrer man sådan en her...?!

Billede fra dengang jeg skulle lære at holde helikopteren stille i luften over det samme punkt på jorden med alle tre "controls", ogsaa kaldet hover - ikke nogen let opgave! Når man først har lært det, forstår man dog ikke hvorfor man nogensinde syntes det var svært!


Lev dine drømme:

Jeg har ladet mig inspirere lidt af en hvis og vis præsident..

..In the end it´s not the years in your life, it is the life in your years.

..work like you don´t need the money, love like you have never been hurt and dance like no one is watching.

Abraham Lincoln

  Couldn't write values to file!