Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

Marts 2012: JAA ME IR...juhuuu!!

Så skete det endelig!! Jeg fik mit JAA Instrument bevis....hold da op en kamp!! Det er sidste udkald...mine ATPL eksamener udløber 6. april :-/

Efter 2 års jobsøgen uden held, gik vi i banken og sagde lige ud 'vi får kun job herhjemme med et I bevis, så I er nødt til at låne os pengene!' Jeg fik godkendt lånet i december, min kæreste fik sit lån godkendt i sidste øjeblik... Vi startede d. 30. januar. Jeg var ovenud lykkelig. Det gik også planmæssigt indtil 2 dage før vi var færdige, hvor vores instruktør besluttede at han ikke havde mere tid inden han skulle rejse på arbejde...WTF??!! Det endte med at der kun var tid til at min kæreste kunne blive færdig og jeg måtte tage den lange tur tilbage igen 2 uger senere når der igen kom en instruktør til rådighed. Behøver jeg sige at jeg var rasende... Sikket rod og ikke så god reklame for skolen. Jeg endte dog med at få lidt rabat, men jeg ville da meget hellere have været bøvlet foruden og glad betale det det kostede.

Nå men nu er vi så blevet færdige og i virkeligheden ligger den største udfordring foran os...at få et fast job, der kan betale for uddannelsen....vi krydser fingre for at det sker meget snart.

Vi er dog begge enige om at det er 'overkill' at skulle betale så mange penge for at konvertere et certifikat man een gang har fået. Men det er bare sådan i JAA land at de ikke godtager noget fra nogen andre steder. Man skal testes i Europa. Man kan diskutere hvor meget vi egentlig har lært af nyt - helt sikkert ikke ny viden der er 1/4 mio værd! Godt nok skal man flyve IMC (Instrument Meteorological Conditions) og det har vi da lært noget af og selvfølgelig har vi også lært noget af at det skulle være multiengine, men selve vores instrument viden har ikke udvidet sig i nævneværdig grad.

Fred være med det...tilbage til ansøgningerne....


Start på træningen. Min kæreste og jeg skiftedes til at flyve og sidde i bag. På den måde fik vi max ud af træningen.