Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

23/3 2007: Længe siden, så måske tid til en lille update!

Hmm, indrømmet - jeg har ikke været inde på denne side meget længe, men det bliver der lavet om på nu! Jeg har skrevet lidt tilbage i tiden også, så gå gerne på opdagelse :)

Siden sidst fik jeg gjort min instrument færdigt - langt om længe! På grund af vejret og helikoptere, der konstant går i stykker tog det mindst en måned længere end planlagt. Mit checkride var nemt, og man tænker "trænede jeg så hårdt, bare for det her"! Men det er slut og jeg skal ikke mere pines med det.

Derudover har det været jul, hvor jeg og et par andre danskere lavede julemiddag til de tilbageblevne huddier fra diverse nationer, det blev rigtig vellykket - selvom vi på et tidspunkt var oppe at hænge i loftet over maden, især anden. Første gang man selv skal stå for det, kan det godt føles overvældende ;)

..og så var jeg da forresten også lige i Californien for at hente en R22, eller vi var 6 mand til at hente 3 styk fra Los Angeles til Titusville, Florida - en tur på ca. 4000 km. En rigtig lærerig tur, hvor vi lærte hvordan det er at flyve ude i den rigtige verden..i alt slags vejr og højder..

Så har jeg været hjemme, og på skiferie. Ikke så meget sne i Østrig mere - måske var der alligevel noget om den globale opvarmning.. Alt ligner sig selv derhjemme, de har deres egen rutiner, så jeg føler mig nærmest som gæst efterhånden..men det var selvfølgelg dejligt, at se dem alle :) Jeg fik også flyttet den ene af mine heste, den blev ikke passet ordentligt, så vi blev uvenner, jeg og hende der skulle passe hende. Bøvl, bøvl, bøvl!

Min Roommate skulle hente mig i lufthavnen, det gik også fint indtil vi mistede alt batteri i bilen og måtte stoppe - ufrivilligt - midt i trafikken..så det var lidt af en test at få alle vinket væk. Langt om længe kom "tow away service" og fik bilen af vejen. Den blev fragtet til nærmeste station og så skulle han hente den der. Det viste sig at være generatoren, der var røget sig en tur - dyr fornøjelse! Det tog også kun 2 timer længere at komme hjem efter en flyvetur, hvor jeg i forvejen var 4 timer forsinket, øv! Men det var i det mindste ikke min bil denne gang (..)  

Da jeg kom tilbage igen, var vi på Heliexpo, legeland for helikopterelskere. Masser af store fede helikoptere med mere udstyr og instrumenter end man kan tælle til.. Det er her man ser hvad der rører sig på markedet, masser af jobs at få...hvis man er Amerikaner! Ved samme lejlighed offentliggjorde Patrick, bossen, at han har solgt skolen til Bristow helicopters (for 15$ mio bobs) - een af de tunge drenge i helikopterbranchen. Det er en rigtig god nyhed for os alle, det betyder at der er mulighed for måske at få job direkte hos dem efter endt uddannelse - måske! Så jeg startede hos Helicopter Adventures Inc og graduerer fra Bristow Academy - flot ik`. Alle vil træne her efter den nyhed er kommet ud, så de har lynende travlt, håber det betyder, at der er job til mig..

Sidste weekend var der airshow i lufthavnen, een af de deltagende styrtede ned i en kæmpe eksplosion, måske fordi han landede oven i et artillerikammer ved en våbenfabrik. Nu skulle man jo tro, at de ville stoppe showet, men det sker åbenbart ofte, så det er bare bad luck for dem det går ud over.. bortset fra det var det meget spændende. De havde to F-16 fly på besøg, der hilste på rigtig Top Gun manér. Når de sætter af, kan selv en overbevist helikopterpilot godt få et sug i maven..de er sgu seje :)

Nu sidder jeg så her d. 23 marts og venter på at færdiggøre det næste projekt; jeg skulle meget gerne have mit erhvervscertifikat inden for den næste uges tid. Det har også taget for lang tid og jeg stresser videre, som sædvanligt! Derefter skal jeg i gang med instruktørkurset og så må vi se hvad der sker...