Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

18/11 2006: Hvor blev tiden af?!

Denne uge har været een af de der hvor man helst vil blive i sengen. Jeg havde en deleksamen i onsdags; mundtlig 4 timer(som jeg i det mindste bestod)! Dagen efter havde jeg den tilhørende flyvning hvor alt gik galt - mit lys gik i stykker og det var en natflyving=mørkt! Så jeg kunne forståeligt nok ingenting se, hvilket ikke hjælper synderligt når man skal læse sine indflyvningsoplysniger. Derudover var een af mine navigationsinstrumenter, HSI, ude af trit, som gjorde at jeg konstant kom ud af kurs. En forværring af en allerede stresset situation. Behøver jeg sige, at det ikke ligefrem var den bedste flyvning jeg har haft og måtte følgende gøre noget af det om i fredags. Det gik tilgengæld ok.

Det der gjorde at jeg helst ville blive i sengen var at een af mine danske venner tog hjem i tirsdags og jeg måtte nok engang sande at jeg ikke er særlig god til at sige farvel. Det der slog mig efterfølgende er min måde hvorpå jeg lever mit liv, specielt når jeg læser - altså har et studie at passe - er at jeg altid er super stresset. Jeg kan aldrig nyde at være enten det ene eller det andet sted; hvis jeg skal læse ærgrer det mig at jeg ikke gik ud med de andre=jeg får ingenting læst alligevel! Hvis jeg går ud har jeg dårlig samvittighed over at jeg ikke sidder hjemme og læser, loose/loose situation! Men jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der har det sådan.. Det slog mig også at jeg er frygtelig slem til at opfinde ting i mit hoved om de mennesker der omgiver mig; altså fortolke hvad jeg tror de tænker og gå for meget op i detaljerne=spekulere. Problemet er at jeg ikke får læst noget i den tid jeg spekulerer, dvs. det tager lang tid at få lavet mine ting. Jeg involverer mig for meget, ville ønske jeg var stenkold, og ikke behøvede folk omkring mig!

Der er eks. en ægte Kiwi(fra New Zealand) gut herovre, han tager alt ting så afslappet, læser når han skal læse og hygger sig resten af tiden, alligevel var han den første der fik sit PPL i sin klasse, han får tingene gjort selvom hen surfer, går i byen, på kasino, you name it - gad godt vide hvad hans hemmelighed er?!

Alt dette har givet mig en frygtelig hjemve, ikke noget jeg ellers lider af. Ihvertfald ikke hvis tingene kører efter bogen!

HSI: Horizontal Situation Indicator. Et slags elektrisk kompass, med en pil tilknyttet enten GPS´en eller en navigationsantenne nede på jorden. Den fortæller dig i hvilken retning du skal og om du holder kursen.