Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

25/8: I byen med Tom Cruise.

 Jeg har ikke været i byen, kun een gang på den lokale Irske pub, det var meget hyggeligt, men det er åbenbart ikke stedet hvis man skal have drama. Gutterne har været i byen i Orlando, det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Det fungerer sådan at man køber billet til hele diskogaden og så er der fri indgang, men inden man kommer så vidt skal man først forbi de hjemløse, der tigger om en enkelt dollar eller to for at klare den igennem til næste forbarmende sjæl kommer forbi. Derefter skal man forbi alle de selvudråbte frelste sjæle, der render rundt i cirkler og protesterer med trusler om helvede og hvileløse nætter, hvis man går ind på barerne. Til sidst står de letpåklædte kvinder i al deres pragt og lover drinks til alle hvis de kommer med. Du har englen siddende på din ene skulder og djævlen siddende på den anden, den endelige beslutning er din og spørgsmålet er hvem af de to der repræsenterer hvad..

Jeg har som sagt ikke været festaben, faktisk er de fleste af mine lørdag aftener gået med at læse. Kl 23.30 sidder min roommate og jeg på hver vores side af væggen og kvækker til hinanden i ny og næ, hvis vi har et spørgsmål. Enten er vi totalt gak i lovet eller bare meget engagerede, jeg vælger at tro, at det giver et pay off i sidste ende..

Jeg har aldrig før kunnet fordrage kaffe(andet end den sukkerknald jeg altid har dyppet i min farmors kaffe), nu slubrer jeg det i mig med største indbildte velbehag. Jeg har brug for det for at holde mig vågen, ja den er blevet min bedste ven. Forleden aften kl midnat, før een af vores store eksamener, var min roommate nede efter supplys, han kom tilbage med en chokoldadebar og en redbull. Det fortærede jeg altsammen på meget kort tid og forinden havde jeg drukket to kopper kaffe. Behøver jeg sige, at jeg ikke kunne sove da jeg gik i seng nogel timer senere..

Hvorfor jeg presser mig selv så meget, er mig en gåde. I sidste ende gør jeg det ikke hurtigere, for jeg kan jo ikke holde til i længden at stå op kl 6 og gå i seng kl 2. I en periode er jeg så helt nedkørt og får ingenting lavet - det giver det samme resultat i sidste ende. Men sådan ender det bare altid, det er blevet en naturlov!!