Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

22/8: Født for sent!

I disse højteknologiske tider er selv helikopteren blevet "offer", den kan nu faktisk flyves med tryk på en knap, som de store airlinere kan. Det er der ikke noget sjovt i, så jeg håber at kunne finde et afsides hjørne, hvor de endnu ikke har opdaget at vi er trådt ind i det 21. århundrede, et sted hvor jeg faktisk selv skal styre.. nu hvor jeg har brugt så forbandet meget tid, energi og nåå ja alle de mange penge på at lære det! Nogen gange bander jeg mig rød i hovedet over at være "født for sent"!

De fleste af dem, der starter som helikopterpiloter kan nok ikke lyve sig uden om at de valgte helikopteren, fordi den, når det går bedst, er et sjovt legetøj. Det er et helt unikt job at have - at flyve helikopter - prøv bare at smage på det; flyve helikopter.. :)

Efter 9/11 er vi trådt ind i en verden med helt nye regler og helikopteren er for alvor blevet opdaget. Ikke mindst som et transportmiddel mellem destinationerne for dem der har råd. I helikopteren kan man springe køen over og nå frem på få minutter. I stedet for fly, skal det nu være helikopter. Heldigvis er det endnu ikke kommet så vidt, at man ikke kan finde steder, hvor man flyver og ikke bare overvåger instrumenterne - glæder mig ikke til den dag hvor et sådant job er en levning fra fortiden..

Det store boom betyder også at der er masser af jobs at få(især nu hvor Vietnam-generationen snart går på pension) - når bare man lige når op på de magiske 1000 timer.. og det er jo positivt. Det trækker jo så bare de flere folk til, der har også vist sig at være mange kvindelige piloter i branchen, det har selvfølgelig sine fordele - jeg skal ikke længere knokle 10 gange så hårdt for at bevise mit værd i forhold til mændene(tilgengæld ved jeg også, at når jeg får jobbet, er det fordi jeg er god!), men jeg skal da være ærlig at indrømme, at jeg foretrækker at være unik..