Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

18/8: Florida!

Der er varmt som ind i H. Det er fladt som en pandekage. Alle siger "How are you", selvom de sådan set aldrig havde i sinde at blive og høre hvordan jeg har det. Folk kommer her for at dø - jo det er rigtigt; nede i den lokale Walmart hænger der annoncer fra private, der alligevel ikke skulle bruge deres gravsted og nu ønsker at sælge det. Om de har fået forlænget prøvetid af Vorherre eller bare har fundet noget bedre, melder historien dog ikke noget om. Florida er et alderdomshjem, her nyder man sit otium. Det er ihvertfald varmt og hvis nok også ret billigt.

Min gode veninde Mie kalder stedet her for United Steaks, jeg er ikke uenig, der bugner af kød. Først kaldte jeg det god kvalitet, men nu kan vi alle komme til at tale over os! Det er smækfyldt med steroider, det er gen(nem)modificeret. Har man lagt mærke til at Amerikanske mænd er ret bredskuldrede og kraftige i bygningen? -ikke bare fordi de er fede og heller ikke fordi de pumper løs i det lokale helsecenter - nej det er steroiderne! Jeg er pr dags dato gået over til noget der enten kan flyve eller svømme, men jeg slipper nok ikke af den grund.. Jeg er ret bredskuldret i forvejen, så jeg tør slet ikke tænke på hvordan jeg ser ud efter 2 år herovre. Fred være med det.

Vi har fundet små perler rundt omkring, hvor der er god mad at få. Bla. en tysk forretning ved navn Pumpernickel, der også fungerer som restaurant, man kan endda få rugbrød :) Det er jo med at opretholde de gode traditioner hjemmefra - især når brødet man kan købe her, kan holde sig i måneder uden for fryseren..!

Florida er også kendt for sine meget intense tordenvejr - faktisk vil jeg våge den påstand, at man ikke hat set et ordentligt tordenvejr før man har været i Florida. Det er imponerende. Jeg ville gerne kunne sige at jeg har et billede af fænomenet, men desværre er et lynnedslag ikke det nemmeste at få til at stille op til fotografering(..) Forleden mødtes tre fronter og blev til et kæmpe uvejr. Det styrtede ned og på vej hjem fra skolen slog lynet ned lige foran min bil. Jeg har altid fået at vide at det sikreste sted at være i tordenvejr er i en bil, så jeg sang glad videre og syntes det var ret spændende.. alt sejlede, min bil er heldigvis af SUV slagsen, så jeg drønede bare igennem med det resultat at tændingen blev våd, så jeg måtte lade den stå at tørre før jeg kunne starte igen :)  

Vi har haft hurricane alert, Ernesto hed den , men Titusville var åbenbart for kedelig for selv en hurricane. Der var lagt op til det helt store, og alle ventede spændt. Nogen havde valgt at bruge tusinder på at sikre sig, min roommate og jeg var lidt mere moderate, men nu har vi jo heller ikke været udsat for en af slagsen, måske er vi knap så kæphøje når det endelig sker.