Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

13/8: Hjælp!

Nu har jeg været i gang en uge og er først startet nu på at læse, har på fornemmelsen dette kommer til at give tandpine..! Mangler konstant timer i døgnet!

Det går fint sammen med min roommate, vi er meget enige om tingene. Han er god til at stå op om morgenen, i det hele taget meget disciplineret. Og så tager konkurrence mennesket Anja over - skal ikke være ringere! Så jeg sørger for at holde trit, så snart han giver lyd i køkkenet vælter jeg ud af sengen og prøver at skjule mit chamerende morgen-jeg og se superfrisk ud - og det er altså kl. 06.30..

Der er lige så mange måder at tage pilotuddannelsen på, som der er piloter. Denne branche er i høj grad bygget på at man kender de rette mennesker for at få lige det job. Så det gælder om at tale med så mange så muligt for at få oplysninger om hvad der sker hvor - hvad trenden er. Nogen gange bliver det bare for meget og jeg må se mig selv stå i hjørnet og sukke dybt - jeg kan være frygtelig genert og af og til bare resigneret. Bare det at det altid skal handle om helikoptere kan være anstrengende, men så går jeg over i administrationen og får en tøsesnak med Camilla, en anden dansker, der er herovre med sin hollandske kæreste. Hun har heldigvis en masse gode input, så er dagen alligevel ikke helt spildt og jeg kan gå derfra med lettet hjerte. Der er meget viden at indhente og det afhænger alt sammen af een person - mig selv. Jeg sidder ofte med følelsen af at jeg ikke ved noget, tage min roommate (igen! -han holder mig på tæerne..), han har antennerne i alle retninger og har meget bedre overblik end jeg, så lige nu må jeg bare prise mig lykkelig over at han ikke kan holde mund og giver det videre til mig.