Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

9/1 2006: Nu kan jeg igen!

Igår lykkedes det mig igen at finde balancen, det var på tide og denne gang tror jeg det er kommet for at blive. Jeg øver circuits; de indeholder alle de grundlæggende ting man skal kunne som pilot; take off, flyve lige ud, climb and descent, radioopkald, lande. Man har temmelig travlt, men jeg kan mærke at jeg langsomt får mere og mere overskud, nu kan jeg oven i købet joke under flyvningen. Jeg er begyndt at lytte til radioen også og holde udkig, hvilket betyder at jeg nu er blevet ret sikker på benene. Egentlig øvede jeg circuits før jeg begyndte på autorotations, dem øver jeg stadig på og det var lidt vildt idag. Under en auto fik jeg for lidt fart på og da jeg skulle lave et flare skete der ikke noget, jorden kom bare nærmere og nærmere, det blev jeg sgu egentlig lidt skræmt over, man skal have stor respekt for tyngdekraften! Det er absolut forbudt at give slip på kontrollerne når man har dem, vi har en regel , der hedder at når man har/tager dem skal man sige, "I have". Min instruktør sagde "I have" og klarede skærerne..jeg er meget taknemmelig for at jeg ikke var alene! Det næste projekt bliver nu at træne circuits og autos og kunne dem så godt, at jeg kan flyve selv. Glæder mig.

Og så holder jeg flyttedag idag. Nogen mener nok jeg er lidt paranoid med al den flytning, men jeg har simpelthen ikke råd til at blive boende. Jeg har stadig ikke fået et job og jeg kan bare se min opsparing forsvinde! Jeg har egentlig ikke lyst til at flytte, det er så besværligt. Den største årsag til at flytte hertil var bredbåndet, men det må jeg altså undvære, jeg kan spare 50$ om ugen hvilket svarer til mit madbudget. Det er røvsygt at være fattig!
Det nye sted er ikke noget særligt, man får vel det man betaler for! Det er ingen luksus, men der er det der skal være. Det værste er larmen fra flyene, det ligger nemlig lige ved siden af landingsbanen..