Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

1/1 2006: Så blev det nytår.

Mens jeg ligger her og lider efter aftenens strabadser er I ikke engang gået i gang endnu, men bare vent, det kommer! Godt Nytår!
Jeg fløj også igår, men det var stadig ikke godt. Jeg er startet på det der hedder autorotations, hvilket er en fake engine failure, altså hvad man gør hvis motoren sætter ud. En meget rar viden at have! Det var ikke så dramatisk som jeg troede, da det er, omend ikke et lodret fald så ihvertfald tæt på, men det går meget stille og roligt nedad. Tricket er at vide hvornår man laver et flare, altså trækker tilbage i cyclic, så man bremser inden man når jorden.

Har jeg tidligere sagt at New Zealand gjorde de Irske pubber til skamme, så tager jeg det i mig igen; vi var på Irsk pub igår og det var rigtig godt. Der blev sunget, danset..og ikke mindst drukket! Een af de andre var meget imponeret over min medbragte danske evne til at drikke, både mængden og hastigheden det blev indtaget i. Jeg lod mig nok rive lidt for meget med af den stemning, det bliver jeg så straffet for idag! Hvorfor skal jeg altid være så kæphøj..?!
Hvad nytårskrudt angår, er det forbudt for private at skyde noget af, så der var ikke så meget at kigge. Der blev skudt af fra Skytower, det var udmærket, men ikke overvældende.