Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

8/12: Eksamen igen.

Ind i mellem alle mine hovedpiner har jeg kæmpet for at blive klar til eksamen nr. 2, airlaw. Det er ikke noget let fag og heller ikke særlig interessant. Der er ingen logisk sammenhæng, man er bare nødt til at huske det hele. Spørgsmålene til eksamen kan være meget tricky(e) og det er nogle gange mere en engelsk test end en airlawtest, så man skal bruge tid på at finde ud af hvad det er de egentlig spørger om. Jeg var til den eksamen idag, jeg tror det gik ok, men syntes ikke spørgsmålene var spor nemme, de spurgte om ting man slet ikke regnede med at få.
Jeg har forresten fået resultatet fra den første eksamen, det blev 92%, hvilket hvis er ret godt. De andre var ihvertfald meget imponerede og en kaldte mig ligefrem "girlstudent", han mente jeg havde læst for meget!  

Næste projekt er mine forældres ankomst imorgen, jeg kan ikke rigtig forholde mig til at de kommer, har ikke haft tid til at tænke på det. Jeg har ikke haft hjemve, men jeg glæder mig selvfølgelig til de kommer. 

Jeg var lidt anspændt under flyvningen idag, tror det skyldes presset fra den eksamen jeg lige har været oppe i. Min nye instruktør Anthony smed iøvrigt bomben; han holder ferie i fem uger fra d. 19/12 og da jeg skal afsted sammen med mine forældre hele ugen inden, bliver det sammenlagt seks uger - så altså ny instruktør igen! Der er sgu ikke noget at sige til hvis man er anspændt hele tiden.

Jeg fik iøvrigt min bil i tirsdags, langt om længe! Det blev 172,- incl alt, en meget god pris i forhold til det andet bud jeg havde fået, så jeg slap næsten med skrækken denne gang. Det kunne have været meget værre, det mest frustrerende var helt klart at være så afhængig af de andre hver gang jeg skulle noget, men de har været rigtig søde til at hjælpe alle sammen. Tak for det!