Velkommen - Sponsorer - Gæstebog - Fakta - Dagbog - Galleri - Links
Side designet af Net For Dig - Vi gør det Ne(m)t for dig

18/11 2005: Nyt tilbud og flyvetur nr. 2

Jeg var ude at flyve igen idag, har ikke kunnet flyve de andre dage pga. dårligt vejr. Jeg har som sagt fået ny instruktør og det kan godt være et problem. Anthony var ikke up to date med hvad jeg havde prøvet og ikke prøvet, og det tab af info gik ud over mig. Jeg var dårlig fordi jeg ikke havde fået den briefing jeg skulle have, øv. De har en ældgammel traktor, som de bruger til at køre rundt med benzintanken, meget sjovt at prøve igen, jeg har ikke kørt sådan en i længe. Det minder mig om en hel masse fra min barndom.

Jeg kom tilfældigt til at snakke bil, eller mangel på samme, med Anthony og den anden Irer, Neil. De vidste at der er et marked hver søndag, hvor de private kommer for at sælge deres biler, Neil tilbød at tage mig med derhen, sweet, så nu skal jeg altså ud at kigge bil på søndag. Håber det lykkes denne gang. 

Det er sådan at jeg ifølge mit "acceptance letter" skulle have boet et andet sted, der bliver nu et værelse ledigt. Hun har en stor savlende hund, men den gør ikke en kat fortræd. og så har hun det bredbånd jeg har sukket efter. Hun er desperat efter en lejer og derfor meget forhandlingsvenlig med hensyn til prisen. Hun er doven, så måske kunne jeg tjene på at gå med hunden, slå græs og gøre rent. Vi får se. Jeg har det bare dårligt med at skulle flytte fra Carmen nu og hvad så med den weekendtur til Lake Taupo.. jeg føler mig bare meget isoleret så langt væk fra de andre og jeg har ikke så frygtelig meget tilfælles med Carmen, vi har det fint nok sammen, men bliver aldrig slyngveninder, hun opfører sig stadig meget formelt over for mig, hvilket jeg er lidt ked af.

Jeg fik også ringet ang. en ny kode til telefonen, så nu må vi se hvor længe jeg skal vente på den!